VVW Volleybal
De Dars
Dol Finance
Loonburo Westfriesland
Zoek een ZZP-er
Ipsis

Hoogkarspel, 26 november 2016.

Beste mensen,

Het is zaterdag 26 november
Onze vierde speldag wordt gespeeld
Het zonnetje schijnt, maar dat zijn we gewend
Dat is inmiddels het bekende (weer)beeld.

…toch weer gelukt. Zaterdag 8 oktober reden we weer richting De Sluis voor onze tweede competitieronde. De warming up hadden we in de weken voorafgaand aan deze competitiedag al gehad: het kostte namelijk weer veel moeite om twee teams op de been te brengen. Afzeggen is geen optie, dus met wat lobby- en kunst- en vliegwerk toch een team bij elkaar geschraapt. Met ook deze keer weer heel veel dank aan onze invliegers Mariska, Lindy, Karin en Johan. Wat moeten we zonder jullie beginnen.

Ook dit jaar organiseert de TC weer een scheidsrechter avond. Dat is op maandag 17 oktober 2016 van 19:30 uur tot 21:00 uur in de Olympiahal.
Tijdens deze avond zal Pé Buis ons weer bekend maken met de nieuwste regels die vanaf dit seizoen gelden.
Afhankelijk van de behoefte vanuit de teams zal de TC eventueel een tweede avond organiseren. Geef je op bij de aanvoerder van je team.
Ook de jeugd is van harte welkom op deze avond. Net als vorig seizoen gaan we oefenen tijdens een onderlinge wedstrijd.

… en ook deze keer zonder jullie verslaggever. Traditiegetrouw vallen de eerste competitiewedstrijden altijd samen met een familieweekend dat elk 3e weekend van september plaatsvindt. Een kort verslag ‘op afstand’ dus deze keer.. Omdat ook Brenda, Chris, Hans, Arie (jawel, hij is er weer…!) ieder om een eigen reden niet beschikbaar waren, hebben we ook deze keer een beroep kunnen doen op onze ‘oud-spelers’ Dorien en Sharon en natuurlijk onze Johan die we voor de zekerheid maar een plaatsje in de basis hebben gegeven.

De trainingen beginnen op de woensdag na kermis: 24 augustus

Zie het bijgevoegde PDF-bestand voor een volledig overzicht van de teams!