Twee van de drie …

1 maart 2020

….. Sandra’s die onze groep rijk is waren er vanmiddag om acte de presence te geven in de wedstrijden tegen Gruppo Sportivo en Madjoe. Beide teams staan garant voor een leuke speelmiddag. Het kostte wat moeite deze keer een team op de been te brengen: Henry is (nog steeds) geblesseerd, Carien, Reny, Els en Miranda waren verhinderd en Piet had andere ‘verplichtingen’. Daarom Sandra (de kleinste van de 3) opgeroepen; één restrictie: 1 wedstrijd, want haar wachtte later op de middag nog een heerlijk diner. Debbie, enthousiast als altijd, was graag bereid om het team compleet te maken: Ben met zijn harem: Sandra, Sandra, Carla, Linda en Debbie, hetgeen hem deze middag de bijnaam le coq sportivo, verderop in de wedstrijd le coq le block opleverde. Hij voelde zich prima thuis in de ren.

Onze eerste partij speelden we tegen Gruppo Sportivo; daar win je niet zomaar van. Een groep oud competitie spelers die de overstap heeft gemaakt naar de recreanten. We waren behoorlijk aan elkaar gewaagd en gingen mooi gelijk op. Aan het einde van de eerste set keken we echter tegen een achterstand aan van 24-20; die konden we nog terugbrengen tot 24-23. Jammer genoeg maakten zij echter het winnende punt, maar we wisten dat de mogelijkheid bestond punten te behalen. Dat werd ook duidelijk in de 2e set; aan beide kanten werd goed in drieën gespeeld, wat heel mooi spel opleverde. Gedurende de hele set lieten we Gruppo Sportivo achter ons met een uiteindelijk mooi resultaat: 20-25. Dat we vandaag duidelijk de betere waren hebben we in de derde set bewezen; Gruppo Sportivo kwam er bijna niet meer aan te pas: 9-25. Een geweldige wedstrijd waar een ieder bijzonder van heeft genoten.

In de tweede wedstrijd werd Sandra ‘ingeruild’ voor Paula van Westvolver; je kan ze minder hebben…. Vanmiddag zijn we tegen Madjoe niet echt in de problemen gekomen; het was even opletten op de ballen van Rob die menig maal in één keer terugkwamen. Daar kun je natuurlijk op anticiperen, wat ook gebeurde gedurende het verloop van de wedstrijd. Met de setstanden 11-25, 14-25 en 16-25 moest onze tegenstander de meerdere in ons erkennen. Er wacht ons na vandaag nog één competitiemiddag in De Sluis: 4 april. We kunnen echter nu al zeggen dat we kunnen terugzien op een mooi seizoen. Maar eerst straks nog het Kloettoernooi op 14 maart. Tot woensdag.

Le coq.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.