MC1 speelt driekamp in de Flint

8 september 2020
Afgelopen zaterdag speelde MC1 hun eerste wedstrijden van het seizoen: een oefendriekamp bij Simokos in de Flint. Het MC1 team start dit seizoen met twee nieuwe speelsters Anna en Sophie. Het kwam dus goed uit om even in de nieuwe samenstelling te kunnen oefenen.
 
De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Reflection MC1. Dit was een spannende pot waarin VVW gelijk flink aan de bak moest. De eerste set begon VVW uitstekend en had bijna de hele set een voorsprong. Helaas wisten ze dit aan het einde van de set niet vast te houden en verloren de set met twee punten verschil. De tweede set trok Reflection de kar en won deze set ook. De derde set was vrij overtuigend en verdiend voor VVW; de uitslag was dus 2-1 voor Reflection. Direct hierna mocht VVW het opnemen tegen Simokos MC4. De eerste set was VVW te sterk voor Simokos, maar de tweede set kwam Simokos er steeds beter in. Deze set wist VVW toch nog te winnen met enkele punten verschil. De derde en vierde (bonus)set was VVW echter weer op volle sterkte en onze meiden wonnen uiteindelijk de wedstrijd overtuigend met 4-0!
 
Goed gespeeld meiden, op naar de ‘echte’ wedstrijden in de competitie! Dan komen de drie teams elkaar weer tegen, aangevuld met MBSOV MC1 in de poule van de vier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.