Extra ontwikkeling voor de jeugd!

21 juni 2021

GEEF JE OP VOOR DE OPEN DAG VAN VOLLEYBALSCHOOL ENKHUIZEN

De volleybalschool is opgericht voor de CMV (niveau 6) en ABC-jeugdspelers en richt zich op het extra ontwikkelen van deze jeugdige spelers.

Immers, hoe meer uren je maakt des te beter je je kunt ontwikkelen en het volleybalspel onder de knie krijgt. Volleybalervaring speelt hierbij geen rol.

Wel inzet en enthousiasme.

Het doel van de Volleybalschool  is om zowel  CMV- als ABC-jeugd, naast de eigen teamtrainingen, de mogelijkheid te geven om zich te verbeteren door middel van extra trainingen.

Op 12 september 2021 wordt in Sporthal De Drecht de open dag gehouden voor de Volleybalschool.

Er vindt geen selectie plaats.  Iedereen die zichzelf wil verbeteren,  is van harte welkom.  Op de open dag kan je kennismaken met de trainers en zij met jullie. Tevens kunnen zij op basis van deze open dag een advies geven in welke groep je het beste zou passen.

De trainingen vinden plaats op 15 zondagen. Er wordt gestreefd om de B- en C- jeugd te laten trainen van 10.00 – 12.00 uur, CMV-jeugd en A-jeugd van 12.00 – 14.00 uur in Sporthal De Drecht  (afhankelijk van de groep/niveau/aantal opgaven).

Om de trainingen nog aantrekkelijker te maken, worden de trainingen voor de A- en B-jeugd anders ingedeeld. De 15 trainingen worden opgesplitst in 5 verschillende blokken (masterclasses) van elk 3 opeenvolgende trainingen. Elk blok staat een ander volleybaltechniek centraal. Voor elk blok trainingen wordt een speler van een topteam als gasttrainer uitgenodigd om de jeugdspelers extra volleybalkennis en techniek bij te brengen.

De kosten zijn € 150,00 voor 15 trainingen van 2 uur inclusief shirt.

Enthousiast geworden? Geef je op vóór 28 augustus 2021 via het formulier op de website Aanmeldformulier Volleybalschool – Volleybalvereniging Madjoe (vvmadjoe.nl) of mail voor meer informatie naar volleybalschool@vvmadjoe.nl.

Vermeld hierbij je naam, je leeftijd, welke niveau en bij welke vereniging je speelt en je shirtmaat.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.