Eerste speeldag

21 september 2021

Zaterdag 18 september mochten we eindelijk weer volleyen in de Sluis!

Voor aanvang van de wedstrijden was er een vergadering, dit was allemaal snel bekeken, al werd Ben wel gemist!!! Daarna even de velden opbouwen en wachten tot we konden starten, Henry zou de 1e wedstrijd fluiten en ik (Els) zou tellen. Debbie kwam ook de zaal al binnen gelopen, ze dacht dat we om half 1 al moesten spelen. We hebben even lekker bijgekletst!

Om half 2 mochten wij dan aantreden, Nienke, de dochter van Henry en Sandra speelde vandaag met ons mee, ook Piet was van de partij. We speelden tegen Simokos ZMix 1, er waren mooie rally’s, bijna alles ging in drieën het net over! We wonnen deze wedstrijd redelijk gemakkelijk. 24-15, 23-17 en 31-10.

Toen hadden we een uurtje rust, al hebben Debby en Piet nog ingevallen bij een ander team. Henry, Sandra en Nienke hebben even genoten van het zonnetje.

Toen de tweede wedstrijd: tegen Madjoe, altijd een spannende pot! De eerste set hebben we alleen maar voor gestaan, al kwam de tegenstander dichtbij: uitslag: 22-18. 2e set: we kwamen eerst wat achter te staan, maar kwamen goed terug en wonnen: 22-19. 3e set: we starten gelijk goed, Nienke had prachtige opslagen wat gelijk een voorsprong gaf. Daarna was er vanuit het andere team wat gesteggel met de scheidsrechter, een uit bal werd in gegeven door de scheids, in ons voordeel. Dat gaf frustratie bij de tegenstander die daardoor rommelig ging spelen, makkelijke winst voor ons: 22-10!!

Dus alle punten mee naar huis en een heel mooie middag gehad. Nienke, Piet, Debbie, Henry en Sandra, bedankt voor de prachtige invulling van mijn zaterdagmiddag!!!

Groetjes van Els


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.