Je zou bijna naast je schoenen gaan lopen…

11 oktober 2021

… dat zei Linda toen we na een welverdiende douche over de parkeerplaats van De Sluis richting onze auto (ik bedoel de auto van Piet) liepen. Niet alleen een welverdiende douche, maar ook een welverdiend resultaat. Na onze eerste competitiemiddag (6 punten!) hadden we vandaag ook weer ‘volle bak’.

De eerste wedstrijd bonden we de strijd aan tegen Simokos  Z2; een héél leuke en soms gelijk opgaande strijd die uiteindelijk toch in ons voordeel werd beslist. Op de tribune weer onze vaste supporters Trees en Chris; de pauze gelijk maar gebruikt om even bij te praten. Top dat jullie er weer waren. De tweede wedstrijd troffen we Gruppo Sportivo tegenover ons; zij bekleedden na de eerste wedstrijdmiddag de tweede plaats. Dat betekent normaal gesproken dat je extra alert moet zijn; ze hadden echter al van tevoren aangekondigd: het team was wat gehavend. Neemt niet weg dat we 3 mooie sets hebben kunnen spelen waarvan de laatste uiteindelijk nog héél spannend verliep. Dat maakt de wedstrijd wél zo aantrekkelijk.

Voor mijzelf was het weer de eerste keer sinds een jaar dat ik deel uitmaakte van de ‘basis’ en ik moet je eerlijk zeggen: die schoenen van de titel … 😊. Ik voel mijn hamstrings wel. ‘Die heb je dus nog’,  aldus Piet. Dat mag dan inderdaad een geruststelling heten; ze werken nog. We hebben weer een mooie speelmiddag achter de rug; deze keer geen exacte uitslagen, behalve dan de 6 punten; we staan fier bovenaan in het rijtje met 12 punten. Hopelijk gaan we de 30e richting de 18. Fijn weekend allemaal.

Ben


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.