Vvw jeugd D speelt allereerste toernooi in Hoogwoud!

15 november 2021

Op zaterdagochtend 13 november was het eindelijk zover, het allereerste toernooi voor Vvw jeugd D!

Er waren 3 wedstrijden tegen Nivo 6, Madjoe 1 en Simokos 4. De teams spelen 8 minuten (1e set) en wisselen daarna van helft voor de andere 8 minuten (2e set). Dionne, Tibbe en Thijs waren zichtbaar trots en hadden veel zin om te spelen. Een beetje spanning vooraf, maar dat hoort erbij.

Voor aanvang nog even gauw wat warm gespeeld en toen op naar veld 1 voor de 1e wedstrijd tegen Nivo 6. Vvw moest nog even wennen in het begin. Al gauw kwamen ze een paar puntjes achter. Door een goede opslag van Dionne, een mooie pass van Thijs en een prachtige redding van Tibbe, kwamen ze bijna weer op gelijke hoogte. Helaas was Nivo 6 de 1e set net even te sterk voor Vvw. In de 2e set namen ze revanche en wisten ze deze set winnend af te sluiten, 1-1 eindstand.

De 2e wedstrijd tegen Madjoe 1 ging ook lang gelijk op. Deze set werd nipt verloren met 14-13, zo spannend was het.  In de 2e set kwam Vvw 1 al snel op voorsprong, dankzij een uitstekende opslag van zowel Thijs, Tibbe en Dionne. Daarnaast waren er een paar mooie rally’s die goed afgemaakt werden door het hele team. De voorsprong werd niet meer weggegeven. Resultaat ook 1-1!

De laatste wedstrijd ging gelijk goed van start. De opslag verliep goed en al snel had Vvw een ruime voorsprong en wisten ze deze set te pakken. De 2e set ging in het begin gelijk op. Nadat Thijs had geserveerd en de rally’s goed door Dionne en Tibbe werden afgemaakt, namen ze opnieuw een aantal punten voorsprong. Ook deze set werd gewonnen, een mooie 2-0 overwinning!

Daarna volgde de prijsuitreiking, 6 teams, wat een spanning, hoe hoog eindigen we de 1e keer? De verrassing was groot dat Vvw gelijk 1e is geworden! Thijs, Tibbe en Dionne waren erg blij. Gefeliciteerd, echt knap en heel goed gedaan!

Het volgende toernooi is op zaterdagmiddag 27 november in de Dars. Dionne, Thijs en Tibbe gaan dan uiteraard opnieuw voor de winst, wie weet gaat dit lukken!

Zet hem op en ga vooral zo door!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.