3e plaats voor VVW Niveau 4

1 december 2021

Afgelopen zaterdag 27 november werd het CMV jeugdtoernooi niveau 4 in de Dars gehouden. Het was even spannend of het toernooi door kon gaan vanwege corona, maar gelukkig lieten de maatregelen het toe. Tijdens het toernooi zijn er filmopnames gemaakt om het (jeugd)volleybal in West-Friesland te promoten, spannend maar erg leuk. Wie weet is ons eigen VVW-team straks terug te zien in de promotiefilm!

Om 13.30 uur kon het toernooi beginnen, verschillende teams uit de regio streden in de A poule en B poule voor de eerste plek. Veel jeugdspelers hadden er veel zin in. Er werd vooraf al druk geoefend op het lege veld. Omdat Thijs, Dionne en Tibbe vorige keer in Hoogwoud gelijk tijdens hun eerste toernooi de B poule wisten te winnen, waren ze dit keer in de A poule ingedeeld. Een iets sterkere poule, maar wel een mooie uitdaging. In de eerste twee wedstrijden bleek wel dat de teams van Simokos net te sterk voor ze waren. Simokos 1 en 2 wisten beide sets te winnen. Er werd hard gestreden, maar het lukte helaas niet om een setje te pakken. Wel petje af voor Thijs, Tibbe en Dionne, ze hebben het top gedaan met 3 spelers tegen 4. Tegen WhamWham 2 ging het daarna supergoed en deze wedstrijd werd vrij overtuigend gewonnen, alle twee de sets, echt goed gespeeld!

Daarna volgde de prijsuitreiking: de derde plaats voor VVW!

Een mooi certificaat en een handvol pepernoten, geschonken door het Sinterklaascomité van Wervershoof, als beloning voor alle kinderen. Iedereen ging tevreden naar huis. Veel dank aan de vele vrijwilligers van jeugd B en de dames om het een succesvol en gezellig toernooi te maken!

Op naar het volgende toernooi voor ons jeugdteam!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.