Wedstrijdverslag recreanten 9 april

11 april 2022

Hier nog een verslagje van ons volleybal avontuur van afgelopen zaterdag 9 april.

In het rooster waren we ingepland voor 2 wedstrijden:
de eerste wedstrijd om 14:00 uur tegen het geroutineerde Westvolver
de tweede wedstrijd om 15:40 uur tegen het sterke Simokos Mix Z2

Met z’n zessen, Debby, Els, Sandra, Frans, Piet en Dennis en met publiekelijke ondersteuning van Chris begonnen we met frisse moed.
Het liep gelijk lekker, volgens Chris, met “mooi volleybal”, waarbij nagenoeg elk keer in drieën werd gespeeld, werd de eerste set gewonnen met ruim punten verschil.
Vooral op het uitstekende netwerk van Frans en de sterke service van Els had de tegenpartij geen antwoord.

In de tweede set kwam het geroutineerde Westvolver veel sterker terug en stond het met nog 1 minuut te gaan 15 tegen 14. Toch wisten we nipt de wedstrijd te winnen met 16 tegen 15.

Om even te bekomen van de schrik, kregen we een koffie pauze, alleen Piet moest op de bok een wedstrijd fluiten, ondersteund door eerst Frans en later Els als tellers.

En toen … de tweede wedstrijd tegen het sterke Simokos Miz Z2.
De eerste set ging het heel lang gelijk op. Er werden lange rally’s gespeeld. Toch lukte het ons om deze set te winnen met een paar puntjes verschil.
Bij 14 tegen 14 raakte de tegenpartij nog even in conclaaf met de scheidsrechter of een hoge bal binnen of buiten de antenne om was gegaan.

Ook in de tweede set werd er sterk en mooi volleybal gespeeld. Met lange rally’s stond het na de eerste 5 minuten speeltijd nog maar 5 tegen 3.
Na 9 minuten waren we even uitgelopen. Met lekkere set ups van Piet waren zowel Els als Debby erg sterk aan het net en stonden we met een punt of 4 verschil voor.
Het antwoord van de tegenpartij was een hele sterke service serie en stond het met nog 3 minuten te gaan gelijk.

Met een beetje mazzel en een paar duikballen van Frans en Dennis in een hele lange rally, lukte het om de service toch weer terug te halen.
Met de strakke service van Sandra kreeg de tegenstander het moeilijk. Zo lukte het ons uiteindelijk om toch ook deze set met een punt of 4 verschil te winnen.

Met de roes van overwinning, hebben Debby, Frans, Piet en Dennis, op aanraden van Ben nog even nagezeten.
Dit nazitten was deze keer erg goed verzorgd, met een aangeboden “Kaas en Worst” plateau en later ook nog aangeboden “hartige snackjes” was het zeer goed toeven.

Onder al dit genot werd de competitie uitslag van het seizoen 2021 / 2022 bekend gemaakt.
Tot onze verrassing kregen wij hier te horen, dat ons VVW team dit seizoen als eerste is geëindigd en wij ons kampioen van onze poule mogen noemen.

Kortom een top dag.

Zie jullie allen weer bij de volgende training.

Groetjes Dennis.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.